Partneri

Dörken Delta GmbH & Co. KG

Firma Dörken GmbH & Co. KG sa sjedištem u Herdeckeu, Njemačka vodeći je europski proizvođač vrhunskih materijala za građevinarstvo - od proizvoda za kose krovove kao što su jedinstvene krovne folije, parne i zračne brane, krovne opreme, preko fasadnih folija pa do proizvoda za niskogradnju kao što su zaštitne i drenažne folije, drenažni i brtveni sustavi i proizvodi za gradnju tunela.

Već više od 40 godina marka DELTA znak je za izvrsne i inovativne proizvode, prvoklasni know-how i odličan servis te najveću mjeru sigurnosti, pouzdanosti i uštede energije.
www.doerken.de

Roto Dach- und Solartechnologie GmbH

Roto Dach- und Solartechnologie GmbH, njemački proizvođač visokokvalitetnih i tehnički naprednih krovnih prozora i pripadajuće dodatne opreme, dio je koncerna Roto Frank AG, najvećeg svjetskog proizvođača okova za vrata i prozore.

Sjedište firme je u Bad Mergentheimu, Njemačka gdje se nalazi i tvornica Roto krovnih prozora čija je premium kvaliteta “made in Germany” osvojila prestižan naslov “Najbolje tvornice u Njemačkoj 2010”.

Marka Roto iza sebe ima 75 godina iskustva sa više od 1500 patentiranih rješenja koja najbolje govore o inovativnosti i tehničkoj prednosti koncerna Roto.

Prvi krovni prozor sa gornjim ovjesom na svijetu proizveo je Roto i nakon dugog niza godina svojom konstrukcijom te današnjom modernom izvedbom i funkcionalnošću tehnički je nedostižan na tržištu krovnih prozora.

Također, prije nekoliko godina patentirani krovni prozor Azuro daje posve novu dimenziju krovnim prozorima pretvarajući potkrovlje u otvoreni prostor koji u cjelosti komunicira i stapa se sa okolišem.

www.roto.de